Lansiran novi Philips 243B9 LCD monitor

0
239

MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje lansiranje novog Philips 243B9 LCD monitora. Opremljen USB-C docking stanicom, super brzim USB 3.2. utorom i Full HD 1920 x 1080 rezolucijom s IPS tehnologijom, ovaj 24 inčni (60.5 cm) monitor dizajniran je tako da pruži jednostavnost, a opet veću produktivnost na radnom mestu. Monitor osigurava udobnost korisnika i smanjeni štetni uticaj na okolinu zahvaljujući svom SmartErgo Base postolju, PowerSensor opcijom za uštedu energije i pakovanjem koje se može reciklirati u potpunosti.

Jednostavna povezivost

Dizajniran s ciljem osiguranja jednostavnosti i lakoće korišćenja, novi Philips 243B9 monitor korisnicima nudi brzinu i fleksibilnost USB-C docking stanice uz zadržavanje snage. Uz pomoć samo jedno tankog i reverzibilnog priključka, korisnici mogu puniti svoj laptop, gledati videa u visokoj rezoluciji i prenositi podatke viskom brzinom. Ovaj monitor dolazi i s HDMI utorom, što znači da korisnici mogu uživati u visoko kvalitetnom digitalnom video sadržaju kao audio zvuku prenešenog putem samo jednog kabla iz AV izvora, uključujući DVD playere, video kamere ili računare.

Udobnost i ugođaj

Philips 243B9 opremljen je nekoliko tehnologija koje obezbeđuju maksimalan kvalitet slike koja ne šteti očima. IPS tehnologija pruža ekstra široke uglove gledanja i oštre i svetle slike, dok Full HD rezolucija donosi još više detalja i jasnoću slike. Uz to, zahvaljujući LowBlue opciji, monitor ne šteti očima korisnika. Podesivo postolje SmartErgo Base omogućuje ergonomsku udobnost kao i jednostavno upravljanje i uredno slaganje kablova.

Ekološka produktivnost

Kao dodatak udobnosti, odličnim performansama i fleksibilnosti, novi Philips monitor je i energetski efiksan i u skladu sa više ekoloških standarda i sertifikata, uključujući EnergyStar 7.0, TCO Edge i RoHS. Ugrađeni Power Sensor automatski detektuje korisnikovu prisutnost i shodno tome prilagođava osvetljenje monitora za uštedu energije i do 80 posto, dok Zero Power prekidač obezbeđuje nultu potrošnju energije i dodatno smanjuje ugljični otisak monitora. S kućištem bez PVC / BFR, bez žive i olova,

Philips 243B9 koristi i 85 posto recikliranu plastiku i ambalažni materijal koji se može reciklirati u potpunosti.

Pametan, fleksibilan i održiv, novi Philips 243B9 monitor dostupan je od januara 2020. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 25.909,00 din. (bez PDV-a).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here