Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One – film koji osvaja domaću publiku!

0
215

U subotu 8. jula u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd održana je spektakularna IMAX premijera filma „NEMOGUĆA MISIJA ODMAZDA – PRVI DEO“ (MISSION: IMPOSSIBLE DEAD RECKONING PART ONE)!

Nezaustavljivi Tom Kruz u ulozi agenta Itana Hanta i ovoga puta nadmašio je očekivanja fanova koji su skoro do poslednjeg mesta ispunili najveću salu bioskopa Cineplexx Galerija Beograd! Vratolomije koje ostavljaju bez daha, akcija koja podiže nivo adrenalina i priča u kojoj je ulog nezamislivo veliki, uz fantastičnu glumu, učinili su da najnoviji film iz franšize Nemoguća misija podigne nivo kriterijuma za još jednu lestvicu!

Pred sam početak projekcije, prisutni gledaoci imali su priliku da osete uzbuđenje koje je vladalo holom bioskopa, i naprave fenomenalne fotografije u scenografiji inspirisanoj ovim filmom. Poput najvećih svetskih metropola u kojima je do sada održana premijera filma „NEMOGUĆA MISIJA ODMAZDA – PRVI DEO“ i Beograd je zasijao sjajem Nemoguće misije, a samo najspretniji posetioci bioskopa imali su priliku da, kao i Itan Hant savladaju laserske prepreke i da se fotografišu pored automobila kakvim se glavni junak vozi u filmu, u jednoj od najmoćnijih scena snimljenih u Rimu.

O FILMU: U filmu „NEMOGUĆA MISIJA ODMAZDA – PRVI DEO“ Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina sveta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Od 8. jula film je na repertoaru odabranih bioskopa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here