Novi FullHD FullView Huawei ekran

0
184

Oslanjajući se na najbolje karakteristike jedinstvenih Huawei FullView displeja, novi Huawei ekran od 23,8 inča korisnicima donosi unapređeno korisničko iskustvo uz precizne boje, eliminisano treperenje, kao i nizak intenzitet plavog svetla za koji poseduje TÜV Rheinland Low Blue Light sertifikaciju.

Elegantan dizajn i moćne performanse

Huawei ekran od 23,8 inča, zadržava odnos ekrana i samog kućišta od 90 odsto, a odlikuju ga tri uska okvira, tanka svega 5,72 milimetra i ugao gledanja od 178 stepeni. Zahvaljujući ovakvom dizajnu, ekran nudi široko područje prikaza za maksimalno ugodno iskustvo prilikom gledanja omiljenih kanala, igranja video igara i drugih sadržaja. Novi Huawei ekran podržava FullHD rezoluciju (1920×1080), 72% NTSC spektra boja i odnos kontrasta 1000:1. Sve ovo mu omogućava da donese vrhunski kvalitet slike i sa živopisnim detaljima prikaže bilo koji sadržaj – od slike visoke rezolucije, sve do Blue-ray video zapisa.

Zadnja strana ekrana je minimalistička i elegantna, a ekran postavljen na postolje osim jednostavnošću odiše i praktičnošću. Naime, možete podesiti njegov nagib i pronaći položaj koji će vam najviše odgovarati. Za one koji planiraju postavku na zid,  Huawei ekran 23,8 inča je usklađen sa VESA standardima montaže.

Minimalan prostor – maksimalna praktičnost

Ekran Huawei 23,8 inča, je kompatibilan sa računarima i mobilnim uređajima. Stoga Huawei korisnici mogu veću površinu ekrana iskoristiti za efikasniji rad i neometano izražavanje svoje kreativnosti. Ovaj ekran pomoćiće im  da budu produktivniji tokom rada i pružiti im sjajnu zabavu kod kuće.

Uz tanak FullHD dizajn, ekran će se uklopiti u postojeći enterijer, zauzimajući pritom minimalan prostor i nudeći visokokvalitetno iskustvo gledanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here