Novi iPhone 16 Pro telefoni imaće najtanje okvire oko ekrana

0
31
iPhone 16 Pro_rumors

Prema novim glasinama koje pristižu sa svih strana, a posebno iz Kine novi iPhone 16 Pro telefoni imaće najtanje okvire oko ekrana do sada. Naime dva nova izveštaja kineskih tipstera nam otkrivaju čak i tačne dimenzije okvira. Konkretno, 16 Pro imaće okvir debljine svega 1,2 mm, dok će njegov veći brat 16 Pro Max dolaziti sa još tanjim okvirom debljine od samo 1,15 mm.

Da podsetimo aktuelni iPhone 15 Pro telefoni imaju okvire debljine od 1,71 mm, što nije tako drastično debelje u odnosu na nadolazeće 16 Pro modele, ali u osnovi kada se ovi telefoni budu postavili jedan pored drugog razlika će biti itekako uočljiva. Ako se to zaista dogodi i ne ostane samo na glasinama 16 Pro telefoni i 16 Pro Max telefoni imaće tanje okvire i od Samsung-ove Galaxy S24 familije telefona.

Ideja kompanije Apple jeste da se u budućnosti realizuju gotovo bezokvirni iPhone telefoni. Za sada to nije moguće iz više razloga, a ponajveći je nemogućnost da se unutrašnji harver smesti u bezokvirno kućište.

Novi iPhone 16 i i16 Pro telefoni nas očekuju u septembru mesecu i to već u prvoj dekadi. Gotovo svi izvori govore o tome da se vizuelno neće previše razlikovati od aktuelne iPhone 15 generacije telefona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here