Novi Mac-ovi bi mogli stići već u oktobru mesecu!

0
267

Sve glasine ovih dana govore o tome kako bi novi Mac-ovi bi mogli stići već u oktobru mesecu. Kada to kažemo prvenstveno mislimo na nove MacBook Pro 16 i MacBook Pro 14 računare, ali i na veći iMac, te Mac mini sa novim M1X procesorom. Govori se puno i o trećoj generaciji AirPods slušalica, kao i o mogućem VR setu kompanije Apple. Što se tiče datuma događaja u opticaju su (prema glasinama) za sada dva datum: 12. oktobar i 19. oktobar, mada postoje indicije da se skup održi i u novembru mesecu.

Od bitnih informacija vezanih za MacBook Pro 14 i 16 modele jeste da će isti najverovatnije dolaziti sa M1X ili M2 procesorom (niko još uvek ne zna tačan naziv sl. genracije M procesora), Mini-LED ekranima, MagSafe konektorom i veoma moćnim hardverskim sklopom. Isti će gotovo prema svim glasinama doživeti značajan redizajn.

Od bitnih informacija vezanih za Mac mini sa novim (M1X) procesorom svakako stoji ključna činjenica vezana za sam novi procesor, više memorije i bolju povezivost. Zanimljivo je da Apple ne planira da povuče iz prodaje modele sa M1 čipom već da njima samo pridruži modele sa M1X procesorom.

Od vitnih informacija vezanih za AirPods treću generaciju slušalica najviše glasina je vazano za novi redizajn čime će pomenute više podsećati na Pro verziju, novi čip i nešto bolji hardver. Govorka se da će imati i Active Noise Cancellation.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here