Novi TECNO POVA 5 telefon je stigao u Srbiju!

0
583
TECNO POVA 5

Inovativni tehnološki brend TECNO nedavno je zvanično lansirao POVA 5 seriju, koja poseduje vrhunske gejming performanse. POVA 5, kao jedan od predstavnika porodice POVA uređaja poseduje značajna unapređenja. Baterija kapaciteta do 6000mAh, izuzetno brzo punjenje do 68W i prefinjen ekran FHD+ rezolucije od 6.78″ sa visokom stopom osvežavanja od 120Hz, neke su od najvažnijih performansi koje je TECNO znatno unapredio sa ciljem da pruži vrhunsko korisničko iskustvo svim ljubiteljima video igara.

Ultimativna tehnologija punjenja i baterija visokog kvaliteta

TECNO POVA 5, sa baterijom od 6.000mAh omogućava gejmerima neprekidno igranje sa samo jednim punjenjem. Pored toga, kapacitet baterije podržava i neprekidno telefoniranje tokom više od 39h, surfovanje internetom više od 18h i gledanje videa preko 14h. Pametno punjenje od 45W omogućava punjenje baterije do 50% za svega 21 minut, i do 100% za 60 minuta, što je čak 25% brže od prethodne serije POVA uređaja.

Impresivan procesor i velika memorija za zabavu na višem nivou

TECNO POVA 5 je opremljen izvanrednim MediaTek Helio G99 6nm gejming procesorom, koji pruža sjajne performanse uz manju potrošnju energije.

Memorija na POVA 5 telefonu dostojna je i mnogih flegšip uređaja. Telefon poseduje do 8GB+8GB proširene RAM memorije i do 256GB internog prostora. Ovako velika memorija omogućava da se istovremeno koristi do 25 pozadinskih aplikacija bez usporavanja i omogućava poboljšanje od 39% u prosečnom vremenu pokretanja aplikacija.

FHD+ ekran od 6.78 inča – za potpuno gejming uživanje

POVA 5 poseduje ekran od 6.78″ FHD+ rezolucije sa 1080*2460 piksela, pružajući širi vidokrug i impresivan prikaz detalja. Ekran ima visoku stopu osvežavanja kao i brzinu odziva na dodir. Bilo da je u pitanju gejming, gledanje filmova ili jednostavna svakodnevna upotreba, POVA 5 serija omogućava uživanje i zabavu visokog kvaliteta u svakom trenutku.

Fascinantan Turbo Mehca dizajn, prvi u industriji

TECNO POVA 5 serija poseduje unapređen futuristički i tehnološki 3D Turbo Mecha dizajn. Inspirisan moćnim izgledom robota, realističan 3D mecha zadnji panel savršeno odgovara moćnim karakteristikama serije. Sveukupno, ovakav dizajn omogućava korisnicima da hrabro istaknu svoj stil i budu jedinstveni.

Upečatljivo fotografisanje uz kameru sa AI podrškom

Sa ciljem da podstakne korisnike da pokažu svoju kreativnost, POVA 5 poseduje izvanrednu 50MP AI kameru za snimanje sa izuzetno jasnim detaljima. Uređaj takođe omogućava dualni prikaz videa za vlogovanje iz dve perspektive i Sky Shop za čarobno uređivanje neba jednim dodirom. Tu je i Portrait Beauty funkcija koja omogućava korisnicima da dodatno istaknu svoju lepotu, dok HDR režim proizvodi kristalno čiste rezultate prilikom fotografisanja.

Cena i dostupnost

TECNO POVA 5 pametni telefon može se naći u ponudi zvaničnih TECNO partnera, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 26,999 dinara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here