Novogodišnje čarolije uz Huawei uređaje

0
107

Darivanje poklona je najlepši deo novogodišnje čarolije. Sa nestrpljenjem iščekujemo ovaj period godine kako bismo obradovali svoje bližnje, ali i sebe. Odabir poklona je više od jednostavne odluke. Na taj način pokazujemo koliko poznajemo osobu kojoj smo poklon namenili. Ukoliko znate da osoba kojoj kupujete poklon voli gedžete, vreme je da istražite specijalnu ponudu koju je Huawei pripremio za sve ljubitelje brenda. U periodu od 10. do 31. decembra odabrani Huawei uređaji biće dostupni po specijalnim cenama, dok će popust iznositi do čak 45% na neke od njih.

Uživajte u melodiji ljubavi uz Huawei bežične slušalice

Svi znamo koliko uticaja muzika ima na našu svakodnevicu i upravo zbog toga je važno da beskompromisno biramo uređaje koji će nam omogućiti da uživamo u omiljenim melodijama uz najviši kvalitet zvuka. Tokom specijalne Huawei akcije, po specijalnim cenama možete pronaći čak tri vrste bežičnih slušalica:

Huawei FreeBuds 3 – Biće snižene sa 24,999 na 15,999 dinara.

Huawei FreeBuds Lite – Biće snižene sa 11,999 na 7,499 dinara.

Huawei FreeLace CM70-C – Biće snižene sa 9,999 na 6,999 dinara.

Stvorite zdravije životne navike uz Huawei Watch GT2 satove

Pametni satovi doneli su revoluciju u percepciji zdravijeg životnog stila. Uređaji koji nam omogućavaju da iz dana u dan pratimo sopstveni napredak, već sami po sebi predstavljaju neki vid motivacije. Huawei pametni satovi poznati su ne samo po mnogobrojnim fitnes i zdravstvenim parametrima koje možete pratiti, već i po veoma izdržljivoj bateriji, unikatnom dizajnu i funkcionalnosti. Obradujte sebe ili nekog drugog upravo nekim od Huawei pametnih satova koji su deo specijalne ponude:

Huawei Watch GT 2e – Snižen je sa 22,999 na 18,399 dinara.

Huawei Watch GT2 Diana – Snižen je sa 29,999 na 19,999 dinara.

Ostanite uvek povezani uz Huawei prenosivu bateriju

Poslovne i privatne obaveze čine da smo celodnevno vezani za pametni telefon. Provođenje sati u telefonskim pozivima, porukama, mailovima, uz povremeno listanje društvenih mreža veoma crpe bateriju, pa se svakome može desiti da iznenada shvati da mu je baterija telefona na onih „strašnih“ 10%. Kako biste izbegli bespotreban stres, Huawei je u specijalnu akciju uvrstio i prenosivu bateriju od čak 12000 mAh, koja je idealno rešenje za ovakve situacije.

Huawei PowerBank CP12S – Snižen je sa 9,999 na 5,499 dinara.

Uređaje koji su deo specijalne ponude možete kupiti putem online prodavnice, dok plaćanje možete izvršiti platnim karticom ili pouzećem prilikom isporuke.

Ostanite bezbedni i istražite više o specijalnoj Huawei ponudi na linku: https://huaweiprodavnica.rs/praznicni-duh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here