Održana svečana premijera filma The Super Mario Bros. Movie

0
125

U bioskopu Cineplexx BIG Beograd održana je spektakularna premijera animirane avanture „SUPER MARIO BRAĆA FILM“ (THE SUPER MARIO BROS. MOVIE)

Holom bioskopa vladala je nezapamćeno dobra atmosfera! Razdragana i nasmejana deca, kao i odrasli fanovi želeli su da naprave uspomenu u prelepom kutku inspirisanom filmom i komentarisali sa koliko nestrpljenja čekaju na ovaj film. Pored glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji filma premijeri su prisustvolave i mnoge ličnosti iz sveta filma i muzike, kao i brojni fanovi legendarnih likova, svih generacija!

Na početku filma publika je gromoglasnim aplauzom pozdravila glumce koji su svojim glasovima oživeli omiljenje junake: Đorđa Stojkovića, Đorđa Viktora Vlajića, Marinu Kaucki, Nikolu Nemeševića, Laka Nikolića, Bojana Hlišća, Emiliju Protulipac, Ognjena Drenjanina, Filipa Markovića, Valentinu Pavličić, kao i reditelja sinhronizacije, Marka Markovića.

U prepunoj bioskopskoj sali svečana projekcija započeta je uz aplauz, osmehe i oduševljenje, a po završetku filma svi su komentarisali da je ovo bilo jedno od boljih bioskopskih doživljaja i da je film nadmašio sva očekivanja.

O FILMU: Po prvi put, kultni brendovi industrije zabave Iluminejšn i Nintendo, udružili su snage kako bi stvorili „SUPER MARIO BRAĆA FILM“, novu avanturu na velikom platnu, u kojoj su glasove pozajmili neki od najistaknutijih vodoinstalatera u protekle četiri decenije. 

Inspirisan svetom Nintendove Mario igrice, film poziva publiku u živopisan, uzbudljiv novi univerzum, kakav do sada nije stvoren, kako bi doživeli posebno bioskopsko iskustvo, puno akcije i komičnih scena.

Dok rade ispod zemlje, kako bi popravili vodovodne cevi, vodoinstalateri iz Bruklina, Mario (Kris Prat/Đorđe Stojković) i njegov brat Luiđi (Čarli Dej/Đorđe Viktor Vlajić) kroz misteriozne cevi dolaze u magični svet. Ali pošto se razdvajaju, Mario kreće na epsko putovanje, u potragu za Luiđijem. 

Uz pomoć stanovnika Kraljevstva pečuraka Touda (Kigan Majkl Kej/Lako Nikolić) i treninga koje mu vodi odlučna vladarka Kraljevstva, Princeza Pič (Anja Tejlor-Džoj/ Marina Kaucki), Mario dobija sopstvenu moć.

Reditelji filma su Aron Horvat i Majkl Jelenic, koji su zajedno radili na filmovima Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies, a scenarista je Metju Fogel (Lego film 2, Malci 2 – Gruov početak). Glasove likovima u originalnoj verziji filma pozajmili su Kris Prat (Mario), Anja Tejlor-Džoj, Čarli Dej, Džek Blek, Kigan Majkl Ki, Set Rogen, Fred Armisen, Kevin Majkl Ričardson i Sebastijan Maniskalko.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here