Otvoren IKEA Studio u Novom Sadu

0
415
IKEA Studio

IKEA inspiracija, ideje i iskustvo u oblasti uređenja doma, od sada su dostupni i u Novom Sadu, u okviru novootvorenog IKEA Studija za planiranje. Kupcima će na raspolaganju biti stručna podrška tokom celog procesa planiranja i kupovine modularnih rešenja za sve prostorije u domu, kao i mogućnost da na licu mesta poruče željene proizvode ili odmah kupe neke od izloženih aksesoara. Studio, koji se prostire na gotovo 300 kvadratnih metara, nalazi se u tržnom centru Promenada, na adresi Bulevar oslobođenja 119, u Novom Sadu.

Ovo je drugi po redu IKEA Studio za planiranje u Srbiji, otvoren nakon uspešnog početka rada novobeogradskog prostora sličnog formata.  

Vizija kompanije IKEA je bolja svakodnevica za što veći broj ljudi. Kad kažemo bolja svakodnevica, mislimo na jednostavniji, lakši i održiviji način života u kojem je ono što nam je potrebno lako dostupno i pristupačno. Veoma smo zadovoljni što smo sada dostupniji i bliži građanima Novog Sada i cele Vojvodine, i što nakon dostavnog centra u ovom gradu, konačno možemo da približimo potpuno IKEA iskustvo našim kupcima u ovom delu Srbije.“, izjavio je Strahinja Urošević, direktor tržišta u IKEA Srbija.

IKEA asortiman

Čitav IKEA asortiman koji je dostupan na srpskom tržištu, preko 9000 proizvoda, biće na raspolaganju za naručivanje i u novosadskom IKEA Studiju za planiranje, a u okviru izložbenog prostora Studija fokus će biti stavljen na kuhinje i garderobere.

Takođe, kupcima će ovde biti dostupni i proizvodi koji se odmah mogu kupiti i odneti kući, a u pitanju je do 100 različitih artikala za uređenje doma 

Radno vreme Studija je od ponedeljka do nedelje, od 10 do 22 h. Konsultantske usluge u IKEA Studiju za planiranje se ne naplaćuju, a termini se zakazuju preko ovog linka  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here