Papin egzorcista – od sutra na repertoarima domaćih bioskopa!

0
126

Oskarovac Rasel Krou i reditelj Džulijus Ejveri pripremili su horor ostvarenje pod nazivom „Papin egzorcista”, inspirisani memoarima Gabrijela Amorta, italijanskog sveštenika i nekadašnjeg glavnog egzorciste Vatikana. Na bioskopskim platnima od 6. aprila ljubitelji horora biće u prilici da gledaju zastrašujućeg demona, uporan trud i veliku veru sveštenika koji se bore protiv demona, dok opasnost seže i do samog pape.

Glavnog egzorcistu Vatikana, prekaljenog Gabrijela Amorta (Rasle Krou) pozivaju da istraži zaposednutost jednog dečaka. Poznavajući da 98% slučaja zahteva kvalitetnu psihološku i medicinsku pomoć, ostaće iznenađen kad otkrije da dečaka zaista opseda demon, ali i da demon sa Vatikanom deli dugo skrivanu misteriju i da su mu namere gore nego što je Amort očekivao…

Horor sa posebnom religijskom tematikom režirao je Džulijus Ejveri (Overload, Jerrycan), a scenario su napisali Majkl Petroni i Evan Spiliotopulus (Herkul, The Huntsman: Winter’s War). Ulogu pape glumi proslavljeni italijanski glumac Franko Nero (Django Unchained, Die Hard 2, John Wick 2), a u nesvakidašnjoj saradnji sa Raselom Krouom slušamo popularnog negativca Ralfa Inesona (Harry Potter, Chernobyl, Game of Thrones) koji daje svoj hrapavi, duboki glas demonu u telu dečaka.

Papin egzorcista” je već uzburkao crkvene krugove, ali i zaintrigirao publiku širom sveta. Ako želite da uživate u odličnom hororu, pogledajte ostvarenje „Papin egzorcista“ u bioskopima od 6. aprila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here