Paralelne majke – novi film Pedra Almodovara od sutra u Cineplexx bioskopima!

0
189

Novo ostvarenje slavnog Španca Pedra Almodovara ,,Paralelne majke“ specijalno će biti prikazano u svim Cineplexx bioskopima povodom Dana žena, 8. marta od 20 časova. Ulaznice su prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

S ,,Paralelnim majkama” Almodovar se vraća u ženski univerzum, u majčinstvo, u porodicu. U priču o važnosti predaka i potomaka. O neizbežnoj prisutnosti sećanja. 

Na specijalnoj projekciji filma ,,Paralelne majke“ najsrećnije dame će dobiti fantastične poklone naših partnera – ,,Balon buket“, ,,Studio Mihas“, MAC kozmetika i Kozmetika Catrice. 

Film nam donosi priču o dvema ženama potpuno različite pozadine koje, u specifičnim okolnostima, donose na svet devojčice. Janis, starija od njih, koju igra Penelope Kruz, srećna je što je ostala u drugom stanju, dok je mlađa Ana, u čijoj je ulozi Milena Smit, uplašena adolescentkinja puna kajanja. Obe su slobodne, obe treba da se porode u istoj bolnici, a u trenucima pre nego što rode svoje ćerke one se zbližavaju, a veza koja pri tome nastaje zauvek će promeniti njihove živote. Variety je opisao ovo ostvarenje kao ,,intenzivnu dramu”, koja nam predstavlja nesavršene novopečene majke i njihovu decu.

U filmu igraju još: Rosi de Palma, Aitana Snačez-Gihon, Izrael Elahalde, Đulijeta Serano, Danijela Santijao i drugi.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Paralelne majke“ Pedra Almodovara u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here