Philips predstavlja novi SuperWide docking monitor

0
251

Philips monitors predstavlja novi  45B1U6900CH monior koji kombinuje dvije radne površine i web kameru u jednom setup-u. Philips 45B1U6900CH opremljen je velikim monitorom od 44,5 inča (113 cm dijagonale) rezolucije 5120 x 1440 i nekoliko drugih značajki dizajniranih da pomognu profesionalcima u obavljanju više zadataka, kao što su: webkamera od 5 MP, USB-C dockingom s RJ45 , 32:9 SuperWide zakrivljeni ekran s uglovima gledanja od 178/178 stepeni.

Povećanje produktivnosti

Umesto dva odvojena monitora, Philips 45B1U6900CH sa svojim ekranom od 44,5 inča i 32:9 SuperWide modelom omogućuje profesionalcima jednostavno otvaranje više prozora i ultra široku perspektivu za gledanje video sadržaja. Uz to, zakrivljeni VA ekran monitora omogućuje široke uglove gledanja od 178/178 stepeni i zakrivljenost od 1500R za oštre slike visokog kontrasta i sveukupno impresivnije vizuelno iskustvo.

„Vrlo smo srećni što možemo najaviti izlazak Philipsa 45B1U6900CH“, izjavila je Xeni Bariaktari, direkorka globalnog marketinga Philips monitora i IT dodataka. “Veličina i razmera ekrana zajedno s dodatnim karakteristikama, kao što je priključna stanica i web kamere s noise-cancelling funkcijom, čine ga idealnim izborom za one koji imaju visoka očekivanja od svog monitora”.

Web kamera od 5 MP za kvalitetnije iskustvo video poziva i sastanaka 

Osim velikog monitora, još jedan ključni adut za optimalnu produktivnost ovog monitora čini pop-up web kamera od 5MP. Optimizovan za bolje iskustvo video poziva i sastanaka, monitor je opremljen i s ugrađenim mikrofonom s noise-cancelling funkcijom.  Takođe, tu je i Windows Hello™;  čiji napredni senzori za prepoznavanje lica prijavljuju svakog korisnika na sve njegove Windows naloge u roku od svega nekoliko sekundi.

Dodatne značajke Philips 45B1U6900CH monitora

Još jedna važna karakteristika koju treba imati na umu kako bi vaš radni prostor bio bolji i uredniji svakako  je USB-C docking s RJ45. S ovim docking sistemom, profesionalci se mogu spojiti na mrežu s RJ45, postaviti isporuku energije na svoj povezani uređaj, iskusiti video iskustvo visoke rezolucije i povezati spoljni uređaj za brzi prenos podataka.

Uz USB-C docking, Philips 45B1U6900CH ima i mnoge druge karakteristike koje profesionalcima mogu pomoći u obavljanju svakodnevnih zadataka. To uključuje Display HDR 400 za VESA sertifikat, visokokvalitetne boje na ekranu, stalak za slušalice za jednostavno odlaganje i MultiClient integririsani KVM za upravljanje dvaju ličnih računara na istom monitoru. Tu jw i TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 sertifikat koji osigurava zaštitu od naprezanja očiju izazvanog plavim svetlom sa svojim stalno prisutnim filtrom plavog svetla.

Cena i dostupnost

Za sve profesionalce koji žele da povećaju svoju produktivnost, Philips 45B1U6900CH monitor idealan je monitor za njih.

Monitor je dostupan za kupnju i to po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139 496 dinara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here