Poco X6 Neo uskoro na globalnom tržištu

0
389
Poco X6 Neo

Poco, brend koji deluje pod okriljem Xiaomi-a, proširuje svoju ponudu na globalnom tržištu novim modelom – Poco X6 Neo. Očekuje se da će ovaj pametni telefon biti predstavljen u martu, čime će se pridružiti već postojećim modelima Poco X6 i Poco X6 Pro, koji su korisnicima predstavljeni prethodnog meseca. Najnoviji izveštaji sugerišu da će X6 Neo obogatiti seriju dodatnom opcijom za korisnike koji traže kvalitetan uređaj srednje klase.

Prema dostupnim informacijama, koje se smatraju vrlo pouzdanim, Poco X6 Neo neće biti potpuno novi proizvod u tradicionalnom smislu. Navodi se da je u pitanju rebrendirana verzija jednog od Redmi modela, tačnije Redmi Note 13R Pro, koji je već dostupan na kineskom tržištu od novembra prošle godine. Ova praksa rebrendiranja nije neuobičajena među kineskim proizvođačima pametnih telefona, te se očekuje da će između ova dva modela biti minimalne razlike, pre svega u dizajnu, dok će hardverske specifikacije ostati identične.

Iako zvanične specifikacije Poco X6 Neo još uvek nisu objavljene, može se pretpostaviti da će uređaj naslediti ključne karakteristike Redmi Note 13R Pro modela. To uključuje napredne procesore, visokokvalitetne ekrane, impresivne kamere i baterije dugog trajanja, čime se osigurava izvanredno korisničko iskustvo. Očekuje se da će X6 Neo, zahvaljujući svojim karakteristikama, privući pažnju korisnika koji traže pouzdan i performansama bogat pametni telefon po pristupačnoj ceni.

Detalji o ceni i dostupnosti biće objavljeni tokom zvanične globalne prezentacije u martu, čime će Poco X6 Neo zvanično postati deo globalne ponude pametnih telefona srednje klase. Ovo predstavljanje će dodatno učvrstiti poziciju Poco brenda kao važnog igrača na tržištu pametnih telefona, nudeći korisnicima širok spektar uređaja koji zadovoljavaju različite potrebe i preferencije.

Izvor vesti: IT Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here