Pronađite savršen pametni sat ili pametnu narukvicu iz najnovije Huawei kolekcije

0
100

Tokom poslednjih nekoliko godina Huawei je postao jedan od vodećih svetskih proizvođača nosivih uređaja. Danas svaki Huawei pametni sat, baš kao i pametna narukvica, kombinuje neverovatne mogućnosti za praćenje sportskih aktivnosti i zdravlja, uz ništa manje respektabilan dizajn i izuzetno dugo trajanje baterije.

Nakon višegodišnjeg ulaganja u razvoj nosivih uređaja, Huawei je uspeo da svoje proizvode učini planetarno popularnim. A kada samo zavirimo u čudesan portfolio tih uređaja, bilo da se radi o njihovim stilskim ili tehničkim predispozicijama, više je nego jasno čime je to ovaj brend zaslužio tako visoku poziciju. To se posebno odnosi na Huawei pametne satove i pametne narukvice, koji zadovoljavaju najraznovrsnije potrebe najraznovrsnijih korisnika. Proverite koji će Huawei nosivi uređaj vama najviše odgovarati za predstojeću zimsku sezonu. 

Huawei Watch GT 3

Ako vodite zdrav način života i, pritom, praktikujete vežbanje, serija Huawei Watch GT 3 dolazi sa naučno inkorporiranom funkcijom za upravljanje zdravljem. Huawei Watch GT 3 na inovativan i zabavan način pomaže korisnicima da ostanu aktivni i u dobroj formi, uz mnogobrojne napredne funkcije za praćenje zdravlja, poput senzora za praćenje sna, otkucaja srca i SpO2. Ali nisu samo napredne funkcije ono što definiše Watch GT 3 seriju. Još jedan značajan faktor jeste i ultra-moderan i prilagodljiv dizajn, na koji niko ne ostaje imun.

Huawei Watch GT 3 dolazi u dva modela, a glavna razlika se odnosi na veličinu brojčanika. Huawei Watch GT 3 od 46 mm je težak samo 42,6 g (bez kaiša) i ukupne debljine 11 mm. Sat je lagan, uprkos velikom ekranu brojčanika od 326 ppi, i svojim dizajnom upadljivo podseća na klasične, elegantne satove. Ekran raspolaže bogatim sadržajem, a korisnik do informacija može doći jednostavnim prevlačenjem prsta preko ekrana.

Huawei Watch GT 3 od 42 mm je savršena opcija za ljubitelje delikatnijeg i mekšeg dizajna, zbog čega se nameće kao idealan izbor za nežniji pol. Ne samo da je manji, već je i lakši (35 g) i tanji (10,2 mm), što dodatno doprinosi sveukupnoj suptilnosti. Brojčanik jeste manji, ali zahvaljujući displeju sa gustinom piksela od 352 ppi, sadržaj se prikazuje do najsitnijih detalja i u živim bojama. Baš kao i model od 46 mm, Huawei Watch GT 3 od 42 mm podseća na klasične satove. Linije sata su glatke i elegantne, što dodatno doprinosi učinkovitosti dizajna. 

Huawei Watch 3

U poređenju sa Huawei Watch GT 3 serijom, Huawei Watch 3 se više fokusira na pružanje nadograđene interaktivnosti, poput pametnog telefona. S mnoštvom pametnih funkcija, ovaj uređaj korisnicima donosi praktično iskustvo koje je poboljšano interakcijom, nezavisnom vezom i međusobnim povezivanjem u svim scenarijima. Osim toga, možete da strimujete svoje omiljene hitove u pokretu, bez telefona, samo sa svojim Watch 3 pametnim satom. 

Huawei Watch 3 nudi pristup raznim aplikacijama, što uređaj čini idealnom „pratnjom“ za putovanja, praćenje zdravstvene metrike, rasporeda sastanaka i dr. Takođe, ne možemo a da ne pomenemo i izuzetan dizajn Huawei Watch 3 pametnog sata, pa, uz dostupnost preko 10.000 vizuelnih tema, ovaj model možete u svim prilikama s lakoćom prilagođavati svom autluku. 

Huawei Watch Fit & Bands

Huawei Watch Fit raspolaže tehnologijom brzog punjenja i osigurava dug vek baterije. Reč je o prvom Huawei pametnom satu koji podržava animirane brze treninge sa ciljem maksimalnog iskorišćavanja vremena. 

Huawei Band 6 pametna narukvica ne samo da pruža udobnost prilikom nošenja, već i precizno prati vaše zdravlje, a sa težinom od samo 18 g jedva da se i oseti prilikom nošenja. Ova Huawei pametna narukvica je prva koja podržava celodnevno praćenje SpO2, a pruža i čitav niz naprednih funkcija za analiziranje zdravlja: merenje otkucaja srca i nivoa stresa, prikupljanje podataka tokom spavanja, praćenje menstrualnog ciklusa i dr. Takođe, postoji i 96 režima vežbanja, koji, uz naučno relevantnu analizu podataka o vežbanju, dodatno doprinose praktičnosti ovog fantastičnog uređaja. 

Tehnologija za aktivno upravljanje zdravljem

Pored ultra-dugog trajanja baterije i modernog dizajna, porodicu Huawei nosivih uređaja karakteriše sveobuhvatan režim profesionalnog upravljanja zdravljem. 

Tako se, primera radi, Huawei TruSeenTM tehnologija praćenja otkucaja srca kontinuirano razvija već 5 godina i ažurirana je do četvrte generacije. Huawei TruSeenTM 4.0 koristi unapređen dizajn optičke putanje kako bi što preciznije animirao SpO2 i dinamičko praćenje otkucaja srca. 

Huawei je 2019. u svoje uređaje po prvi put implementirao režim SpO2, ali je on mogao da prati samo zasebne parametre. Godinu dana kasnije, zahvaljujući dubokom optimizovanju hardverskih modula Huawei TruSeenTM 4.0 i pametnih algoritama za uštedu energije, Huawei nosivi uređaji su nadogradili SpO2 na celodnevno praćenje, kako bi zdravlje korisnika bilo pod zaštitom u svako doba dana i noći. Kada sistem otkrije da je nivo SpO2 korisnika prenizak, automatski će poslati saopštenje korisniku i podsetiti ga da blagovremeno potraži pomoć 

Svima je poznato koliko kvalitetan san ima uticaja na naše zdravlje. Iz tog razloga, Huawei je čak četiri godine razvijao i optimizovao Huawei TruSleepTM 2.0, a bilans je da je ova kompanija danas vodeća u implementaciji vrhunske tehnologije za praćenje sna. Tehnologija se zasniva na upotrebi infracrvenog senzora za precizno snimanje lakog i dubokog sna. Merenjem brzine pokreta očiju tokom faze sna, ovaj režim je u stanju da identifikuje šest tipova problema sa spavanjem, i da potom, na osnovu dobijenih rezultata, pruži veći broj predloga i personalizovanih usluga za rešavanje ovog problema. 

Poklon uz Huawei Watch GT 3

Huawei i ovoga puta ima još jedno iznenađenje za sve ljubitelje brenda. Ukoliko do 31.12. kupite novi Huawei Watch GT 3 uz njega dobijate i dve dodatne narukvice kako biste ih mogli menjati, osvežiti svoj izgled i pratiti svoje zdravstvene parametre i aktivnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here