Prvi trejler za crtać – Turning Red – je stigao!

0
99

Posle veoma uspešnih animiranih filmova „Raja i poslednji zmaj“, „Duša“ i „Luka“ stiže nova čarolija iz studija Diznija i Piksara – animirana komična fantazija „POCRVENELA PANDA“.  Odrastanje, simpatije prema dečačkom bendu i prikrivanje ocena od mame, svima je to poznato, ali ono što sigurno nije – kako držati svoju uzbuđenost pod kontrolom da se ne pretvori u ogromu, pufnastu, crvenu pandu?

Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje nimalo prijatne adolescencije  koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično –  UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

Rediteljka i scenaristkinja filma „Pocrvenela panda“ Domi Ši (Domee Shi) je dobitnica Nagrade Oskar za 2019. godinu za najbolji kratki animirani film „Bao“ u koji je utkala sopstveno iskustvo, kao ćerka kineskih imigranata. Stavila se u poziciju svoje majke kako bi pokazala njeno emocionalno putovanje, budući da je posvetila svoj život odgajanju deteta koje je u nekom trenutku odlučilo da napusti kuću i da se samostalno otisne u život.

Najavljeno je da će film „POCRVENELA PANDA“ biti prikazan na bioskopskom platnu sledećeg proleća, 10. marta 2022. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here