Razmatra se nastavak za Assassin’s Creed igru koja još nije ni izašla

0
265

Prošle je godine prikazana hrpa novih projekata iz serijala Assassin’s Creed. Ali, među njima nije bilo prve Assassin’s Creed igre za VR uređaje, koju je Ubisoft potvrdio još davne 2020.  Igra koja navodno nosi naziv Assassin’s Creed Nexus trebala je biti ekskluzivna za Meta Quest 2, ali kako prenosi portal Insider Gaming, navodno je dogovor o ekskluzivnosti prekinut zbog rezanja troškova. Igra će se pojaviti samo na Meta Quest 2 uređajima, ali će ju Ubisoft naknadno moći prebaciti i na druge platforme ako to budu hteli.

Čini se kako Ubisoft računa na uspeh ove igre s obzirom da kruže glasina kako se već razmatra nastavak Assassin’s Creed Nexusa. To za sada nije potvrđeno, a još uvek zapravo čekamo službeno otkrivanje prve AC VR igre.

Prema dosadašnjim glasinama, Assassin’s Creed Nexus omogućiće nam igranje s galerijom likova iz predhodnih AC igara, uključujući assassine kao što su Ezio, Connor i Kassandra. Najveća će razlika biti u strukturi igre, koja neće biti otvorenog sveta nego podeljena na ukupno 16 odvojenih misija. Značajna će biti i promena perspektive jer ćemo ovaj Assassin’s Creed igrati iz prvog lica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here