Rezervišite novi Huawei MateBook X laptop

0
139

Kompanija Huawei ove godine je hrabro zakoračila na domaće tržište laptop računara. Od predstavljanja prvih modela, MateBook računari osvojili su brojne simpatije ljubitelja brenda. 

Od danas, u Srbiji je za rezervaciju dostupan najnoviji vodeći Huawei laptop – MateBook X. U periodu do 3. novembra, najbrže kupce uz laptop očekuju FreeBuds 3 bežične slušalice, ranac za laptop i servisni paket. 

Servisni paket podrazumeva:

1) Besplatnu uslugu“Od vrata do vrata”. Uređaj će ispred vaših vrata preuzimati kurir, koji će ih odneti u servisni centar a zatim i vratiti.

2) Besplatnu pomoć prilikom nadogradnje hard diska u garantnom periodu.

3) Registracijom na Huawei Forum uz vaš Huawei ID preuzimate Huawei Forum bodove, koje možete koristiti za napredovanje u zajednici ili ih zameniti za poklon do kraja godine ili do isteka zaliha.

Novi MateBook X dolazi sa moćnim performansama i minimalističkim dizajnom. Njegove dimenzije čine ga kompaktnim i pogodnim za svakodnevno korišćenje, na bilo kojem mestu. Težak je svega 1 kg, a kada se na to doda kapacitet baterije od 42 Wh, možete neometano uživati u korišćenju tokom celog dana.

Laptop je na našem tržištu dostupan u dve boje – Silver Frost i Forest Green. Izrađen od legura aluminijuma i magnezijuma, poseduje jedinstven sjaj koji dodaje dozu nežnosti i misterije u svaku od dve dostupne boje.

MateBook X pokreće Intel i5 procesor desete generacije, uz koji će obavljanje radnih zadataka, ali i uživanje u filmovima, muzici i video igrama biti potpuno neometano i lakše nego ikada.

Istražite više o novom Huawei MateBook X Pro na zvaničnom Huawei Srbija web sajtu 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here