Ron’s Gone Wrong uskoro u domaćim bioskopima!

0
124

Jedanaestogodišnji dečak shvata da se njegov prijatelj robot pokvario, pokušavajući da mu pomogne otkriva svet u kome roboti koji hodaju i govore mogu da budu deci dobri prijatelji. Priča prati avanture koje prevazilaze sve predrasude i dokazuju da  konekcija koju dečak ima sa uređajem može biti istinsko prijateljstvo. 

Atmosferi digitalnog sveta koja preovlađuje u animaciji definitivno je doprinelo doba u kome je film nastao: „Ceo film smo napravili od kuće. Imamo više od 250 zaposlenih u Loksmitu koji su Rona napravili u potkrovlju i dnevnoj sobi, imali smo predloge o kojima smo odlučivali preko zuma“, istakla je autorka i producentkinja animacije Sara Smit.

Takođe, prema kreatorki Sari Smit u film je utkano i simbolično značenje zbog izolacije i zaključavanja koje smo svi iskusili tokom protekle godine: „ Zloća iz filma kaže da treba da ostanemo kod kuće zalepljeni za ekrane i da ne treba da se viđamo. Naravno, za svu decu je preko potrebno da izlaze napolje i da se druže. Tako da je ovaj naš film zapravo dirljiva priča o tome kako odnosi ne treba da budu potpuno preneseni onlajn, jer tamo nemate sve ljudske posebnosti, potrebno je da ulažete trud da biste imali lepu komunikaciju“.

Posebno je zanimljiva činjenica da je muzičar i bivši član grupe One direction, Lijam Pejn za potrebe filma snimio pesmu „Sunshine“.

Sinhronizovanu animaciju poznate kuće Tventi senčri studio (20th Century Studio) „Nepopravljivi Ron“ u bioskopima širom Srbije publika može očekivati od 21. oktobra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here