Samsung Electronics ponovo dobio poverenje Kraljevske porodice

0
332

Kompanija Samsung Electronics UK ponovo je dobila poverenje britanske kraljevske kuće kao jedan od dobavljača potrošačke elektronike i tako  osigurala plasman još šireg raspona uređaja.

Već dobro poznat među članovima kraljevske porodice, Samsung je ponosan što još od 2012. godine pruža visokokvalitetna tehnološka rešenja za britansku Kraljevsku kuću kao oblik saradnje koji se obnavlja na godišnjem nivou, a ponovno obnavljanje ove saradnje kompaniju održava na vrhu, među drugim svetski priznatim brendovima.

“Obnavljanje ugovora s Kraljevskom kućom je čast i služi kao dokaz kvaliteta naših proizvoda i usluga. Ponosni smo što ćemo ojačati naš odnos s Kraljevskom kućom, posebno jer je ovo godina obeležavanja 70. godišnjice stupanja na dužnost Njenog Veličanstva Kraljice”, izjavio je Brian Ford, potpredsednik korisničkog iskustva u Samsung UK & Ireland.

Tradicija odabira dobavljača datira još od 15. veka, a važeće dobavljače bira Kraljevska kuća. Kompanija Samsung ponosna je što je dobila ovo suvereno priznanje Kraljevskog dobavljača.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here