Samsung predstavio novi Galaxy Tab A8: Više ekrana, više snage i više performansi

0
88

Samsung Electronics predstavio je svoj novi Galaxy Tab A8, najmoderniji i najmoćniji uređaj iz serije Tab A do sada. Model Galaxy Tab A8 odlikuje impresivan ekran, snaga i performanse koji su savršeno uklopljeni u tanak i lagan dizajn spreman za učenje, zabavu, povezivanje i još mnogo toga. Galaxy Tab A8 dizajniran je da odgovara svakom životnom stilu i potrebama korisnika te se neprimetno sinhronizuje s drugim Galaxy uređajima za savršeno funkcionalan ekosistem.

„U svetu u kojem su rad i učenje na daljinu postali svakodnevica, za mnoge su se tableti nametnuli kao životno nezamenjiv uređaj“, izjavio je Metju Lim, potpredsednik zadužen za globalni brend marketing u sektoru za mobilno iskustvo kompanije Samsung Electronics. „Oni predstavljaju savršen alat da dobijete još više od svojih onlajn aktivnosti i kod kuće i u pokretu. Znamo da se ljudi sve više okreću tabletima za video pozive, onlajn učionice, igranje igara i strimovanje, tako da smo Galaxy Tab A8 opremili sjajnim inovativnim funkcijama koje vam pomažu da se povežete na novom nivou.“

Sve što želite da vidite je unapređeno 

Iskustvo korišćenja modela Galaxy Tab A8 kreće od čuvenog Samsungovog dizajna i osećaja koje korisnici serije Tab S obožavaju. Ovaj lagani uređaj se odlikuje proširenim ekranom od 10,5 inča sa nestvarno tankim okvirom i standardnim odnosom stranica 16:10. Zahvaljujući tome, odnos ekrana i tela iznosi 80.1 odsto, što omogućava još bogatije iskustvo gledanja u odnosu na prethodne modele tableta. Bilo da korisnici strimuju omiljenu seriju, igraju igre sa prijateljima ili razgovaraju sa porodicom putem video poziva, četvorostruki zvučnik modela Galaxy Tab A8 sa Dolby Atmos® zvukom obezbeđuje savršeno audio iskustvo i neuporedive detalje, dubinu i realnost. 

Uz Samsung TV Plus i preko 200 besplatnih kanala, vlasnici modela Galaxy Tab A8 mogu da uživaju u zabavnom sadržaju koji se trenutno emituje ili onom na zahtev. Za nove korisnike Galaxy Tab A8 dolazi sa besplatnim kanalom YouTube Premium bez oglasa u trajanju od dva meseca, tako da možete da gledate svoj omiljeni video sadržaj bez ometanja, u pozadini i oflajn.

Pored neverovatnog displeja, Galaxy Tab A8 korisnicima Samsung Tab A serije donosi još moćnije performanse. I centralni i grafički procesor na modelu Galaxy Tab A8 su jači za 10% radi bržeg i lakšeg rada bez kašnjenja. Pored toga, Galaxy Tab A8 nudi nekoliko nivoa opcija skladištenja, tako da korisnici mogu da odaberu onaj koji im najviše odgovara. Izaberite kapacitet skladištenja od 32GB ili 64GB. Iskoristite mogućnost proširenja mikroSD kartice da biste dobili do 1TB prostora. Baterija od 7040mAh uz brzo punjenje do 15W podrazumeva da korisnici mogu satima da strimuju bez bojazni da će se baterija isprazniti. 

Bezbroj pogodnosti i kompletna zaštita 

Galaxy Tab A8 pruža zabavno i produktivno iskustvo unapređeno otvorenim Galaxy ekosistemom uređaja i partnera čiji  je cilj da svakodnevni život na praktičan način učini lakšim i boljim. Protekle dve godine su pokazale da tableti mogu da budu prozor u bolje iskustvo – i u radu i u zabavi. Galaxy Tab A8 nudi moćan interaktivni edukativni sadržaj i jednostavnu roditeljsku kontrolu, što roditeljima omogućava da svojoj deci pruže bezbedno i aktivno okruženje za učenje kod kuće i u pokretu. Korisnici mogu trenutno da pristupe sveobuhvatnom prikazu korišćenja i aktivnosti uređaja na jednom mestu i podese vreme koje se provodi na ekranu i tokom nedelje prate napredak ka njegovom ostvarivanju. Zahvaljujući saradnji koju je Samsung ostvario s globalnim partnerima i mogućnostima personalizacije početnog displeja razigranim ikonama i bojama, najmlađi korisnici mogu da uživaju u zabavnom iskustvu korišćenja tableta prilagođenog upravo njima. 

Za jednostavnije i efikasnije obavljanje više zadataka istovremeno možete da podelite ekran i koristite dve aplikacije jednu pored druge, a možete čak i da dodate i pop- up prozor zahvaljujući funkciji Multi-Active Window. Ako ste na predavanju, možete istovremeno da ćaskate sa kolegama, pravite beleške i gledate prezentaciju. A kada pretražujete internet, jednostavno prevucite link sa svog trenutnog prozora na stranu da biste dobili podeljen ekran. Funkcija Drag & Split automatski otvara drugi prozor za pretragu radi dinamičnijeg pretraživanja internet stranica.

Uz zadnju kameru od 8MP, prednju kameru od  5MP i potpuno novu funkciju snimanja ekrana na modelu Galaxy Tab A8, učenici, profesori i gejmeri neće ništa propustiti. Možete da pravite jasne, detaljne video snimke tutorijala i predavanja ili čak da snimate sebe tokom prezentacije. Ova funkcija vam omogućava da snimate sebe kako pravite beleške, ističete ključne tačke ili pišete po ekranu kako biste ono što govorite uskladili sa onim što vidite, a to vam pomaže da se bolje koncentrišete i razumete svoje beleške. Kada ste spremni da pređete sa svog Galaxy Tab A8 na svoj Galaxy pametni telefon, možete da delite tekst, internet stranicu, slike i drugo između ovih uređaja uz brzi copy – paste. Što je najbitnije, korisnici mogu bezbedno i sigurno da uživaju u svim funkcijama modela Galaxy Tab A8. Galaxy Tab A8 ima podršku Samsungove vodeće bezbednosne platforme Knox sa višeslojnom zaštitom. Funkcija prepoznavanja lica garantuje da su vlasnici uređaja Galaxy Tab A8 jedini koji imaju pristup svom uređaju. Konstantna zaštita osnovnog softvera u realnom vremenu sprečava pristup spoljašnjih pretnji ovom uređaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here