Samsung slavi deceniju liderstva na svetskom tržištu saundbar zvučnika

0
975
Samsung AI

Samsung Electronics već deset uzastopnih godina drži poziciju lidera na svetskom tržištu saundbarova, od 2014. do 2023, piše u godišnjem izveštaju firme Futuresource Consulting. Najnoviji podaci, objavljeni 28. februara, ističu konstantno liderstvo na tržištu kompanije Samsung, uz udeo od 20,3 odsto i doprinos obimu prodaje sektora od 18,8 odsto u 2023. godini.

Samsung već godinama podiže lestvicu kad je reč o sistemima za kućnu zabavu, a njegovi saundbarovi su poznati po izuzetnom kvalitetu zvuka i revolucionarnim inovacijama. Čuvene funkcije kao što su Q-Symphony i SpaceFit Sound su iskustvo slušanja, nudeći zadivljujući doživljaj zvuka koji je prilagođen okruženju.

Ovaj standard izvrsnosti prepoznali su stručnjaci i recenzenti, pa je tako T3 dodelio titulu „Najboljeg saundbara“ modelu HW-Q990C na osnovu njegovih imersivnih audio karakteristika i „izuzetnog zvuka prilagođenog okruženju“, dok je HomeTheaterReview proglasio ovaj saundbar „Izborom urednika“ uz komentar: „Zvuk je odličan, bez obzira koja vrsta sadržaja je u pitanju.“

HW-Q990D

Samsung svojom ovogodišnjom linijom saundbarova nastavlja da pomera granice uvođenjem unapređenih AI audio funkcija i opcija povezivanja koje zadovoljavaju sve potrebe korisnika.

Vodeći saundbar iz Q-serije, HW-Q990D, nudi impresivan 11.1.4-kanalni okružujući zvuk i unapređenu Q-Symphony funkciju. Ovaj uređaj na bazi AI analizira i sinhronizuje glasovne kanale za jasne dijaloge i imersivan zvuk preko svih zvučnika. Uparen sa SpaceFit Sound Pro za odgovarajuća audio podešavanja, ovaj saundbar takođe garantuje imersivan doživljaj u bilo kom prostoru, dok HDMI 2.1 i 4K/120Hz prolaz nudi opcije povezivanja koje ispunjavaju zahteve modernih kućnih sistema zabave.

„Izuzetno nam je drago što smo ponovo prepoznati kao tržišni lider u saundbarovima, što je odraz pozitivnih reakcija naših korisnika“, izjavio je Čioldži Kim, izvršni potpredsednik za vizuelne prikaze u kompaniji Samsung Electronics. „Oslanjajući se na ovaj uspeh, nastavićemo da pomeramo granice kućne zabave uz superioran kvalitet zvuka i napredne funkcije povezivanja zahvaljujući primeni tehnologije zvuka na bazi AI u cilju daljeg unapređenja korisničkog iskustva i jačanja Samsung pozicije na svetskom tržištu.“

Za više informacija posetite https://www.samsung.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here