Security Summit kao virtuelni događaj

0
118

Adria Security Summit Powered by Intersec, vodeći događaj bezbednosne industrije u Jugoistočnoj Evropi, pomeren je za septembar 2021, a umesto njega će se od 3. do 5. novembra ove godine održati novi onlajn skup nazvan Security Summit.

Odluka o odlaganju redovnog događaja i njegovoj zameni virtuelnim izdanjem donesena je zbog pandemije koronavirusa. Budući da su bezbednost posetilaca i osoblja prioritet za nas kao organizatore, pripreme za virtuelni Security Summit 2020 već su u toku i odvijaju se u saradnji sa sponzorima, partnerskim udruženjima i profesionalcima iz bezbednosne industrije. Kako bi se izbegli potencijalni zdravstveni rizici za vas i vaše porodice, smisao ovog događaja je da Summit koji ste upoznali i zavoleli ovoga puta mi dovedemo vama, u vaše domove i kompanije, umesto da vi dolazite u posetu.

Iskusni tim Adria Security Summita i naši partneri iskoristiće ovaj skup ne samo kao zamenu za standardni događaj već kao alat i platformu za pokretanje aktivnosti na planu ponovnog povezivanja aktera unutar bezbednosne industrije, obnove pratećeg ekosistema i ubrzavanja preko potrebnog oporavka industrije.

3 dana i više od 20 dnevnih prezentacija

Osim toga, Security Summit 2020 ići će u korak s postignućima Adria Security Summita i ostalih globalnih sajmova koji su zbog pandemije bili prisiljeni da se presele u virtuelni svet. To podrazumeva održavanje jednakog nivoa kvaliteta na koji ste navikli i uravnotežen fokus na regionalnom i međunarodnom karakteru događaja. Ovo će biti ponuđeno u kombinaciji s inovativnim mrežnim i digitalnim funkcijama, koje će vam omogućiti da uživate u Summitu iz udobnosti svog doma i radnog mesta.

Security Summit 2020 traje tri dana, od 3. do 5. novembra 2020. godine. Ponudiće celodnevni program sa sesijama, izlaganjima, projektima i propratnim događajima koje će predstaviti ugledne osobe iz bezbednosne industrije, a tu su i panel-diskusije i priče o ostvarenim uspesima. Tri virtuelne konferencijske dvorane poslužiće za održavanje više od 20 dnevnih prezentacija istaknutih predavača. Ove sesije biće dostupne od 11 do 16 časova.

Tu je i mogućnost B2B umrežavanja, koje nudi iste prednosti kao i tokom standardnog izdanja Summita. Sponzori će moći da organizuju unapred zakazane ili ad hoc virtuelne sastanke sa svojim kolegama, poslovnim partnerima, kupcima, pružaocima usluga, ključnim učesnicima na tržištu i globalnim institucijama.

Učesnici su vlasnici i rukovodioci malih i srednjih preduzeća, predstavnici bezbednosnih agencija, instalateri i sistem-integratori, menadžeri bezbednosti, krajnji korisnici i proizvođači koji će vam ponuditi inspiraciju, alate i dragocena znanja. Osim toga, učešće u ovom događaju za vas neće biti samo praktičnije već i isplativije u odnosu na njegova ranija izdanja.

Zbog svega navedenog radujemo se vašem prisustvu na virtuelnom događaju Security Summit 2020. Više informacija potražite na vsecuritysummit.com.

Izvor: PC Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here