SupportRoom: put ka zdravijem, srećnijem i produktivnijem radnom mestu

0
699
SupportRoom

U doba kada rad od kuće postaje norma, a opšte stanje mentalnog zdravlja je na kritičnoj tački, SupportRoom se pojavljuje kao ključni igrač u pružanju neophodne podrške za dobrobit zaposlenih u svim fazama njihove karijere i u svim segmentima života.

U vremenima kada su izazovi rada od kuće, usamljenost i otuđenost postali deo svakodnevica mnogih zaposlenih, platforma SupportRoom dolazi kao inovativno rešenje za unapređenje mentalnog zdravlja i dobrobiti na radnom mestu. Sa sve većim pritiskom i očekivanjima u poslovnom okruženju, ova platforma nudi jedinstvenu podršku zaposlenima, dok istovremeno pruža poslodavcima uvid u opšte stanje i raspoloženje zaposlenih, kao i u angažovanost i motivisanost timova.

SupportRoom funkcioniše kao holistička platforma koja zaposlenima pruža sveobuhvatne usluge, od savetovanja sa kvalifikovanim terapeutima do monitoringa sna, ishrane i fizičke aktivnosti. Ključna prednost je u anonimnosti, omogućavajući zaposlenima da otvoreno komuniciraju o svojim problemima i dobiju personalizovane savete i podršku u bilo koje doba dana ili noći, odnosno baš onda kada je njima potrebno.

Za poslodavce, SupportRoom nudi dragocen uvid u emocionalno stanje i angažovanost zaposlenih. Implementacijom ove platforme, kompanije mogu smanjiti broj dana odsustva i poboljšati zadovoljstvo i motivaciju zaposlenih. Statistički, upotreba ove platforme može povećati zadržavanje zaposlenih u firmi za do 80%, a motivaciju i zadovoljstvo na poslu za do 95%.

Više od moćne platforme

Jedinstvenost SupportRoom-a leži u njegovoj sposobnosti da pruži podršku zaposlenima na svim nivoima. Od direktnih terapijskih sesija sa kvalifikovanim stručnjacima, preko razgovora sa profesionalcima za finansije i poslovnim coach-evima, pa do saveta za poboljšanje opšteg načina života, SupportRoom postavlja nove standarde u brizi za zaposlene.

U svetu gde se granice između poslovnog i privatnog života sve više brišu, ova platforma predstavlja vitalni resurs za kompanije koje žele da unaprede svoje radno okruženje, poboljšaju produktivnost i, što je najvažnije, brinu za svoje zaposlene na pravi način. SupportRoom nije samo platforma – to je put ka zdravijem, srećnijem i produktivnijem radnom mestu.

U Srbiji je jedan od najboljih primera primene SupportRoom platforme hotel Courtyard by Marriott, iz Beograda, koji je između ostalog zbog svoje posvećenosti zaposlenima, kroz SupportRoom platformu, dobio nagradu za najbolji Marriott hotel na svetu u 2023. godini.

SupportRoom je globalna platforma, koja radi na 20 jezika i posluje u preko 30 zemalja širom sveta trenutno, sa tendencijom širenja globolano. Zanimljivo je da je upravo direktor kliničkog sektora ove platforme, Nadja Živković, iz Beograda, pa je jedan od prvih jezika na kojem je terapija ponuđena pored engleskog bio upravo srpski jezik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here