System Shock: Nova nadogradnja spremna za konzole!

0
980
System Shock

System Shock: Nova nadogradnja spremna za konzole, a sa drugačijom završnicom!

Kultna prerada System Shocka uskoro stiže na konzole, ali pre toga, igrači na PC-ju mogu očekivati značajno ažuriranje koje donosi nekoliko uzbudljivih noviteta. Planirano za 11.5., ovo ažuriranje obećava poboljšanja koja će osvežiti iskustvo igranja i privući pažnju novih igrača.

Jedna od ključnih novosti je mogućnost odabira roda za glavnog lika, što predstavlja prvi put u serijalu. Sada će Hacker moći biti i ženski lik, otvarajući vrata za raznolikost i personalizaciju igre. Takođe, revidirana završnica igre obećava uzbudljivo finale, s različitim pristupom poslednjem boss protivniku. Umesto klasične mini-igre, očekuje nas novi i dinamičniji obračun, koji će sigurno biti „vredan ponovnog igranja“.

Za one koji vole uživati u igri bez previše razmišljanja, nova opcija Easy Mode pruža oznake koje jasno pokazuju kamo treba ići. Takođe, AutoSave opcija će biti odvojena i prilagođena korisnicima, olakšavajući proces snimanja napretka u igri.

Osim toga, System Shock će biti posebno optimiziran za Steam Deck, pružajući bolje iskustvo igranja na ovoj novoj platformi. Nadalje, podrška za gamepad biće poboljšana, što će dodatno olakšati kontrolu i uživanje u igri.

Svi ovi dodaci čine System Shock još privlačnijim za igrače, nudeći osveženo iskustvo koje će sigurno privući kako stare fanove, tako i nove igrače. Spremite se za avanturu koja će vas oduševiti i ostaviti vas željnim više!

Izvor vesti: IT Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here