Tajna poruka ljubavi na WhatsApp-u

0
310
WhatsApp

Na društvenim mrežama TikTok i WhatsApp, broj 14643 postao je viralan, često se šalje među prijateljima i porodicom, ali njegovo značenje nije svima poznato. Iako na prvi pogled deluje kao nasumičan niz brojeva, iza njega se krije dirljiva i pozitivna poruka.

Ovaj niz brojeva zapravo predstavlja rečenicu „Uvek ću te voleti„, gde svaki broj simbolizuje broj slova u svakoj reči te rečenice na engleskom jeziku:

  • 1 = I (Ja)
  • 4 = will (ću)
  • 6 = always (uvek)
  • 4 = love (voleti)
  • 3 = you (te)

Ova metoda korišćenja numeričkih kodova za slanje poruka preko WhatsApp-a nije nova na društvenim mrežama, ali je svakako dobila na popularnosti, posebno među mlađom publikom koja teži jednostavnijoj i zagonetnijoj komunikaciji. Korisnici često koriste ovakve kodove kako bi izrazili svoja osećanja na originalan i kreativan način, čineći svakodnevnu komunikaciju zanimljivijom i intimnijom.

Ova specifična kombinacija brojeva, 14643, postala je popularna zahvaljujući brojnim videima na TikToku koji objašnjavaju njeno značenje, pretvarajući je u simpatičan način da se nekome poruči koliko ga se voli, bez direktnog izražavanja tih reči.

Ako se nađete na primajućem kraju ove poruke, sada znate da vam neko šalje tajnu poruku ljubavi, koristeći zanimljivu igru brojeva da izrazi svoja osećanja. Ovo je još jedan primer kako moderna tehnologija i društvene mreže omogućavaju inovativne i kreativne načine komunikacije, povezujući ljude na neočekivane, ali srdačne načine.

Izvor vesti: IT Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here