The Crew Motorfest – stiže na Steam

0
247
The Crew Motorfest

Ako ste ljubitelj brzih automobila i virtuelnih trka, imamo sjajne vesti za vas! Ubisoftova popularna trkačka igra „The Crew Motorfest“ uskoro će pronaći svoje mesto na platformi Steam, što znači da će ljubitelji ove igre moći da dodaju još jedan adrenalinom nabijen naslov u svoju Steam biblioteku.

Dugo smo čekali na ovu vest, s obzirom da Ubisoftove igre obično prvo dospeju na Ubisoft Connect i Epic Games Store, a tek nakon toga na Steam. Konačno, 18. aprila „The Crew Motorfest“ će biti dostupan i Steam korisnicima, dodajući još jednu dimenziju zabave u već bogatom repertoaru ove platforme.

Iako će igrači morati da se suoče sa činjenicom da je za pokretanje igre preko Steama potreban i drugi launcher, to neće umanjiti uživanje u igri. Steam korisnici će moći da iskoriste brojne prednosti ove platforme, uključujući unapređeni overlay koji nudi bolje iskustvo od onog koje pruža Ubisoft Connect.

„The Crew Motorfest“ se istakao kao odličan izbor za ljubitelje arkadnih utrka, nudeći igračima stalno ažuriranje sa novim sadržajem od trenutka izlaska prošle jeseni. S obzirom na to da igra nastavlja da prima nove dodatke, igrači mogu očekivati još mnogo uzbuđenja i izazova.

Za one koji planiraju da nabave ovu igru, naš savet je da sačekaju neki od popusta. „The Crew Motorfest“ se često može pronaći po znatno nižoj ceni, pa bi bilo mudro iskoristiti priliku i dodati ovaj adrenalinom nabijen naslov u svoju kolekciju po povoljnijoj ceni. Preparate se za uzbudljive trke i pustolovine koje vas čekaju u „The Crew Motorfest“ na Steamu ovog aprila!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here