Twitter Blue: Nove opcije za premijum korisnike

0
162

Twitter je nedavno objavio da su glasine u vezi sa servisom za pretplatnike tačne, te da u tom kontekstu stiže Twitter Blue. Trenutno je dostupan u Kanadi i Australiji, ali se pretpostavlja da će uskoro stići i do ostalih delova sveta.

Sve više servisa uvodi varijante platformi koje se plaćaju, a korisnici za određenu sumu dobijaju dodatne opcije. Red je došao i na Twitter, koji je objavio početak za Twitter Blue. Među dodatnim opcijama se ipak nije našla „edit tweet“ opcija koju korisnici traže već neko vreme, ali će pretplatnici dobiti “Under Tweet” taster koji nudi nešto slično. Naime, korisnici će nakon svakog tvita imati trideset sekundi da vide kako ono što su napisali izgleda live. Ukoliko je sve u redu mogu da ga objave, a ukoliko žele nešto da poprave dovoljno je da kliknu na “Undo”.

Među ponudama se našla i “Reader Mode” opcija koja olakšava čitanje dužih tvitova – uklanja nepotrebnu „buku“, te se tvit prikazuje kao novinski članak. Potom “Bookmark Folders“, gde korisnici mogu da sortiraju sačuvane tvitove po kategorijama, te druge korisne sitnice. Kao najkorisnija novina se ističe korisnička podrška, pa će premijum korisnici moći da komuniciraju sa operaterima od krvi i mesa, što je, kako mnogi tvrde, dovoljno da se pretplata isplati.

Pretplata za Blue će iznositi nešto preko tri dolara, a korisnici iz Australije i Kanade će poslužiti kao test publika, budući da će sve greške moći da prijavljuju preko @TwitterBlue naloga.

Izvor: PC Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here