U bioskope uskoro stiže nastavak kultnog Svemirskog basketa

0
232

25 godina kasnije vreme je za povratak! Ova epska avantura Šašave družine koja stiže u bioskope od 15. jula se ne propušta!

Pre tačno 25 godina Čikago Bulsi na čelu s legendarnim Majklom Džordanom osvojili su četvrti naslov prvaka NBA lige, od ukupno šest. Iste godine svetske bioskope je pokorio i osvojio animirano-igrani film Svemirski basket s Majklom Džordanomu glavnoj ulozi.

25 godina kasnije, vreme je za povratak!

Leto 2021. biće u znaku novog animiranog bioskopskog hita Svemirski basket: Novo nasleđe.

Globalna ikona i jedna od najvećih zvezda svetske košarke Le Bron Džejms, zajedno sa Duškom Dugouškom i ostalim vanvremenskim likovima Šašave družine, zvezde su animirano-igrane akcijske avanture u kojoj će uživati baš cela porodica. Le Bron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom svetu i Le Bron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Duška, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovane Družine. Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom decom. Uz ekipu koja je uvek spremna za akciju i koja svojim jedinstvenim talentima iznenađuje čak i kralja Džejmsa, igrajući igru na samo sebi svojstven način.

Pravo je iznenađenje i to da se u filmu pojavljuju i mnoge druge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli videti.

Viktor Savić je pozajmio svoj glas Le Bronu, dok je ulogu famozne Zečice Lole preuzela naša popularna pevačica Sara Jo. Zavodljivi izgled Zečice Lole kakvu znamo iz prvog filma, zamenjen je sportskim, modernim izgledom kojim su autori filma želeli da pošalju jednu malo drugačiju poruku gledaocima. Vodeće uloge nose i Gordan KIčić i Nemanja Tricky Blažić.

Film je režirao Malkolm D. Li, dok su za scenario zaslužni Džul Tejlor, Toni Retenmajer, Kinan Kugler i Terens Nensi.

Le Bron Džejms i Šašava družina imaju samo jedan pokušaj da osvoje igru života. Jesi li deo Tune ili Goon ekipe? Kreni u najbliži bioskop i „zaigraj“ košarku na bioskopskom platnu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here