vivo X100 Ultra: Revolucija mobilne fotografije

0
1448
vivo X100 Ultra

vivo, poznat po inovacijama u mobilnoj tehnologiji, uskoro lansira svoj najnoviji model – vivo X100 Ultra. Opisan kao „profesionalna kamera koja može obavljati pozive“, ovaj uređaj dolazi sa zapanjujućim fotografskim mogućnostima koje postavljaju novi standard u industriji. vivo X100 Ultra se ističe sa svojim impresivnim Quad HD+ E7 AMOLED ekranom koji ima osvežavanje od 120Hz i pokreće ga najnoviji Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 procesor. Uređaj je opremljen sa nizom kamera koje uključuju 50 MP glavnu kameru sa Sonyjevim Lytia LYT-900 senzorom, ultraširoku kameru, telephoto kameru i periskopsku telephoto kameru od 200 MP sa mogućnošću 4.3x optičkog i do 200x digitalnog zumiranja.

Dodatno, uređaj može podržavati i satelitsko povezivanje, što je relativno nov koncept u svetu pametnih telefona koji omogućava komunikaciju čak i kada tradicionalne mobilne mreže nisu dostupne. Ova funkcija bi mogla biti ključna za avanturiste i putnike koji često borave u udaljenim ili slabo pokrivenim oblastima.

vivo je već poznat po svojoj sposobnosti da proizvodi uređaje sa izuzetnim kamerama, a X100 Ultra je najnoviji primer njihove posvećenosti tržištu visokih tehnoloških dostignuća. Ovaj model ne samo da obećava vrhunske performanse već i postavlja Vivo kao lidera u oblasti mobilne fotografije. Cena i dostupnost ovog modela će biti objavljeni uskoro, a očekuje se da će privući veliku pažnju kako profesionalaca tako i entuzijasta za fotografiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here