Worshippers of Cthulhu – novi graditeljski simulator

0
998
Worshippers of Cthulhu

Ako ste ikada maštali o vođenju kulta posvećenog morskom božanstvu Cthulhuu, novi graditeljski simulator „Worshippers of Cthulhu“ pruža vam upravo tu mogućnost. Igrači će kasnije ove godine imati priliku započeti svoj proces buđenja Cthulhua u ranoj verziji ove igre, koja kombinuje izgradnju grada s vođenjem kulta.

Ultimativni cilj igre je probuditi uspavano božanstvo, Cthulhua, uz poštovanje drugih entiteta iz Lovecraftovskog panteona kroz izvođenje mračnih rituala. Igrači će se ne samo baviti izgradnjom grada i vođenjem kulta kroz svakodnevne poslove, već će takođe krojiti sudbinu svojih kultista, odlučivati o dogmama, organizovati slavlja i međusobno druženje s odanim slugama.

Kako bi probudili Cthulhua, igrači će morati širiti svoj uticaj preko različitih ostrva, ne samo kako bi povećali broj vernika i radnika, već i kako bi proširili proizvodni lanac. Oni koji se ne slažu s ciljevima kulta mogu se suočiti sa žrtvovanjem ili osvajanjem, dok će drugi možda biti „dobrovoljno“ pridruženi kroz neizbežnu evoluciju.

„Worshippers of Cthulhu“ u svojoj ranoj verziji će ponuditi dva poglavlja koja obećavaju da su u potpunosti ispolirana, a igrači će imati priliku da istraže ovu jedinstvenu kombinaciju graditeljskog simulacije i vođenja kulta u drugom ili trećem kvartalu ove godine. Ova igra predstavlja priliku za ljubitelje Lovecraftove mitologije da zavire u mračni svet poštovanja i tajni koje se kriju u dubinama okeana.

Izvor vesti: IT Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here