Wuchang: Fallen Feathers – drevna Kina na dlanu!

0
27
Wuchang: Fallen Feathers

Nova soulslike igra, Wuchang: Fallen Feathers, nas uvodi u mračnu eru kraljevstva Shu u drevnoj Kini, donoseći nam uzbudljivu avanturu i borbu za opstanak.

Za one koji nisu upoznati sa žanrom soulslike igara, nazivi poput Wo-Long: Fallen Dynasty i Wuchang: Fallen Feathers mogu zvučati slično, ali prvi je izdanak iz 2023. godine, dok je ovo drugo novi naslov koji nas vodi u kraljevstvo Shu u vreme kada je dinastija Ming na izmaku vlasti.

Kao naslovna Wuchang gusarica, suočićemo se sa izazovom da otkrijemo zaboravljene uspomene i izlečimo se od smrtonosne bolesti koju ona nosi. Naša avantura vodi nas kroz oronule hramove, razne ruševine i druge jezive lokacije, gde ćemo se boriti protiv raznih kreatura i sila tame.

Wuchang: Fallen Feathers je projekat kineskog studija Leenzee, osnovanog 2016. godine, koji je do sada bio poznat po VR igri A.D. 2047. Ovaj novi projekat je daleko ambiciozniji i u razvoju je za PC, PlayStation 5 i Xbox Series konzole. Datum izlaska još uvek nije objavljen, ali se očekuje tokom 2025. godine.

Nakon izlaska, igra će odmah biti dostupna pretplatnicima Game Pass-a, donoseći im jedinstveno iskustvo borbe za preživljavanje i istraživanja u drevnoj Kini. Jeste li spremni za novu avanturu? Ako jeste spremite se za mnogo uzbuđenja…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here