XPG predstavlja ventilator VENTO PRO 120 PWM

0
268

XPG, proizvođač sistema, komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne e-sportiste i obožavaoce tehnologije, danas predstavlja ventilator XPG VENTO PRO 120 PWM. XPG VENTO PRO 120 PWM konstruisan je u saradnji sa kompanijom Nidec i prilagođen je izbirljivim igračima i obožavaocima PC-ja koji žele najbolje u svetu hlađenja računara.

Utemeljen na dizajnu Nidecovog legendarnog ventilatora Gentle Typhoon, XPG VENTO PRO 120 PWM ima veliki statički pritisak do 3,15 mm H₂O i može u kućište radi cirkulisanja povući do 75 kubnih metara u minuti (CFM) vazdušne struje, pa je tako savršen ventilator za usisavanje ili izduvavanje vazduha koji dopunjuje sisteme za vodeno hlađenje.

„Čestitamo robnoj marki XPG na predstavljanju modela VENTO PRO 120 PWM i oduševljeni smo što ga delom čini i naša konstrukcija“, rekao je Masayuki Mohri, predsednik i glavni izvršni direktor kompanije Nidec. „Uz izvanredne sposobnosti hlađenja našeg ventilatora Gentle Typhoon verujemo da će igrači i svi ostali uživati u ekstremnim performansama koje nudi XPG VENTO PRO 120 PWM.“ 

XPG VENTO PRO 120 PWM obuhvata i 4-pinski priključak koji podržava modulaciju širine impulsa (Pulse Width Modulation, PWM) za dinamičko prilagođavanje brzine ventilatora putem softverskih kontrola za matičnu ploču, radi glatke promene brzina rada. Sada je moguće i serijski povezati više ventilatora VENTO PRO 120 PWMs tako da funkcionišu kao jedna jedinica.

XPG VENTO PRO 120 PWM opremljen je komponentama precizne japanske proizvodnje koje mu omogućuju podnošenje velikih opterećenja i visokih temperatura, a zaslužne su i za tiši rad. Propeler ventilatora izuzetno je pažljivo konstruisan kako bi smanjio dosadnu buku na prefinjen „vibracijski ton“ koji je prijatniji ljudskom uhu. Dodatne protivvibracijske gumene podloge još amortizuju buku na 28 dBA pri najvećoj brzini od 2150 obr./min. Inovativna konstrukcija motora ventilatora i potporni mehanizam, koji koristi strukturu za dvostruko smanjenje vibracija, još više amortizuju i smanjuju vibracije.  

Srednje vreme između kvarova (MTTF, mean time to failure) ovog ventilatora iznosi 250 000 sati u okruženju temperature 25 ℃ ili 60 000 sati pri 60 ℃, što je savršeno za primene u skučenim prostorima sa većim internim temperaturama.

XPG VENTO 120 PRO PWM prati posebno duga petogodišnja garancija koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na određenim tržištima, obratite se najbližem predstavniku robne marke XPG putem sajta www.xpg.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here